Silke Smet

Hallo,

 

Mijn naam is Silke en ik werk als thuisverpleegkundige bij Tempus. Daarnaast ben ik ook een trotse dogmom van Odiel. Eén van mijn kernkwaliteiten is zorgzaamheid en daarom heb ik in 2008 besloten om de opleiding verpleegkunde te volgen. Tijdens mijn studie ontdekte ik mijn passie voor de thuisverpleging en sindsdien ben ik enthousiast en gepassioneerd over mijn werk.

Als thuisverpleegkundige heb je de mogelijkheid om een verschil te maken in het leven van de patiënten. Ik vind het geweldig om als spilfiguur te fungeren in hun totaalzorg. Op die manier kan ik een grote impact hebben op hun welzijn. Het geeft me een enorme voldoening als ik een glimlach op het gezicht van mijn patiënten kan toveren.

In de thuisverpleging krijg je te maken met een breed scala aan medische aandoeningen en situaties, waardoor je veel kennis en vaardigheden ontwikkelt. Ik ben een groot voorstander van levenslang leren en daarom heb ik in 2022 mijn diploma BanaBa zorgmanagement behaald en werd ik in 2023 referentieverpleegkundige wondzorg.

Als thuisverpleegkundige werk ik zelfstandig, maar toch in teamverband. We hebben regelmatig overlegmomenten en dankzij multidisciplinair overleg hebben we een constructieve relatie met huisartsen en andere zorgpartners. Dit maakt mijn werk afwisselend en boeiend.

 

Ik ben positief ingesteld en (bijna altijd) een vrolijk persoon. Ik ben een harde werker en je zult me vaak op de baan vinden als thuisverpleegkundige.

Maar ik hou ook van wandelen en knuffelen met Odiel, lekker eten, hardlopen, gaan fietsen en quality time doorbrengen met vrienden.