Siglinde Van Cauteren

Ik beschrijf mezelf als een echte optimist met een sterk gevoel voor humor, het hart op de tong en op de juiste plaats! Ik ben fiere mama van 5 kindjes en mijn huidige partner is een Amerikaan . In mijn vrije tijd ben ik een gepassioneerd marathonloopster.

In 2001 ben ik afgestudeerd als Psychiatrisch verpleegkundige. Na 2 jaar combineren van het psychische en het somatische heb ik de beslissing gemaakt om fulltime in de Thuisverpleging verder te gaan. Dit was bovendien ook praktischer voor mijn kindjes. Doorheen de jaren zien we steeds meer een samenwerking tussen de psychiatrische zorgverlening en de Thuisverpleging wat het voor mij nóg interessanter maakt! Thuisverpleging is voor mij een ware passie! Dit omdat het zorgzame al sinds mijn kindertijd in mijn bloed zit, alsook de interesse in de psychologie van de mens! Tot op de dag van vandaag doe ik mijn job nog steeds met hart en ziel.