Shana De Vos

Ik ben Shana, sinds 2016 ben ik afgestudeerd als sociaal verpleegkundige. Daarvoor werkte ik al enkele jaren als zorgkundige. Ik begon als 15-jarige met vakantiewerk in een woonzorgcentrum, waar ik toen al mijn hart verloor in de zorg. 

Toen ik de kans kreeg om dan verder te studeren als verpleegkundige heb ik die met beide handen genomen. De extra verpleegkundige taken vond ik een meerwaarde in mijn job. Ik had al reeds wat ervaring opgedaan in de zorg maar ik wou meer doen en meer betekenen voor patiënten…

Ik ben eerst gestart als ‘interim’ verpleegkundige waar ik werd ingezet waar dringende hulp nodig was. In 2017 ben ik gestart als thuisverpleegkundige, het intieme contact met de patiënten paste helemaal bij mij.

Ik ben vooral zorgzaam, gedreven, nauwkeurig en sociaal. Ik heb een luisterend oor voor patiënten en hun naasten en ik ben altijd bereid te helpen waar nodig is of waar ik kan.

De warmte, liefde en de dankbaarheid die ik terugkrijg geeft mij een voldaan gevoel als verpleegkundige.