Sakina Van Britsom

In 2009 ben ik gestart op de afdeling geriatrie te Beveren. De thuisverpleging sprak me aan vanaf de stage periode die ik toen heb gedaan maar wou toch graag eerst de skills meer onder de knie krijgen voor ik deze sprong ging wagen. Ook had ik mijn hart verloren aan de geriatrie waardoor mijn keuze geriatrie vanzelfsprekend was. Vanaf 2015 combineerde ik mijn vaste nachtdienst in het ziekenhuis met thuisverpleging in bijberoep.

Na verloop van tijd nam ik in 2016 toch de beslissing om voltijds te starten in de thuisverpleging. De contacten met de mensen, de dankbaarheid die je krijgt in de thuissituatie valt  niet te vergelijken met de contacten in het ziekenhuis. Vanaf de moment dat ik deze sprong heb gewaagd heb ik er ook nog geen moment spijt van gehad. Ik doe dit nog steeds met hart en ziel en zou me niet meer goed voelen als ik weer zou werken tussen de 4muren van een ziekenhuis.