Robin Beirnaert

Hey ik ben Robin 26 jaar .

Ik ben sinds 4 jaar actief in de Thuisverpleging. Na mijn studies ben ik meteen in onze praktijk te werk gegaan , los van het feit dat ik enorm graag technische handelingen uitvoer heb ik voor Thuisverpleging gekozen omdat de band vpk en zorgvrager toch een heel ander opzicht heeft dan in een ziekenhuis. 

Je ben intiemer betrokken waardoor automatisch de zorg in mijn ogen ook beter kan omdat je de mensen an een langere tijd kent . Ik ben iemand die graag van rust houd t en op een zeer rustige en relaxe manier te werk gaat , niet alleen in mijn werk , maar ook daarnaast.

Positieve ingesteldheid is altijd in mijn opzicht de eerste genezing en mindset, met negativiteit en klagen heb ik het zeer moeilijk . Daarnaast sport ik zeer graag en ben daar dan ook dagelijks mee bezig als de tijd het toelaat , dit gaat voornamelijk over lopen , fietsen en zwemmen Ik heb tot mijn 21 jaar gevoetbald , maar door het toename van werk en hier niet meer kunnen combineren met het werk ben ik hiermee moeten stoppen Ik doe mijn job nog steeds met hart en ziel en laat me ondanks alles niet beïnvloeden door soms de hoge werk druk , “ wat vandaag niet is is voor morgen “