Monika De Taeye

Ik ben Monika De Taeye, een stralende 40-jarige met een passie voor de zorg.  In 2010 ben ik afgestudeerd als vroedvrouw en sinds 2014 werk ik als thuisverpleegkundige.  Ik geniet van het directe contact met mijn patiënten en ben graag onderweg om zorg te verlenen waar dat nodig is. Sinds kort behaalde ik mijn certificaat als wondzorg referentieverpleegkundige en blijf ik mij steeds bijscholen om mijn patiënten de beste zorg te kunnen bieden.
Daarnaast vind ik het ook belangrijk om met mijn collega’s goed overeen te komen. Een goede relatie met collega’s bevordert niet alleen de efficiëntie en effectiviteit van het werk, maar heeft ook een positieve invloed op de werkomgeving en, uiteindelijk, de zorg die aan patiënten wordt geboden. Het belang van open communicatie en samenwerking kan daarom niet worden onderschat.

Naast mijn werk probeer ik mijn lichaam en geest in conditie te houden. Buiten mijn werk ben ik judoka en doe ik soms aan crossfit. Deze activiteiten weerspiegelen mijn vastberadenheid en doorzettingsvermogen.

Bovendien ben ik trotse moeder van twee geweldige dochters, wat mijn leven een extra dosis vreugde en betekenis geeft. Ook heb ik een fantastische partner die mij ondersteunt in mijn werk, wat niet onbelangrijk is in ons vak!

Het leven is een prachtig avontuur, en ik ben enthousiast om elke dag het verschil te maken en te genieten van alles wat het te bieden heeft.”