Lien Hurckmans

Ik ben Lien, sinds 2014 afgestudeerd als verpleegkundige, bachelor in de verpleegkunde met afstudeerrichting ziekenhuisverpleegkunde.

Nadat ik ben afgestudeerd, ben ik meteen gestart in de thuisverpleging. Zelfstandig werken hield me niet tegen. Het nauwe contact met de patiënten in hun thuissituatie ervaarde juist als ‘dat tikkeltje meer’. Ik kon als thuisverpleegkundige ervoor zorgen dat de patiënten zo lang mogelijk – liefst tot op het einde- thuis konden blijven, dicht bij hun naasten.

In 2017 is de liefde voor wondzorg beginnen groeien. Dan ben ik een postgraduaat wondzorg gaan volgen en heb ik dan ook een mijn titel als ‘Referentieverpleegkundige in de wondzorg’ behaald.

Aangezien ik veel bezig ben met bijscholen, kreeg ik plots het idee om in 2020 de VIHP opleiding aan de Universiteit Antwerpen te volgen. Dit zorgde er dan voor dat ik nu ook als Verpleegkundige in de Huisartsenpraktijk wordt tewerkgesteld.

Enkele positieve kenmerken van mij: gedreven, positief ingesteld, nauwkeurig en zorgzaam.

Mijn vrije tijd spendeer ik graag met familie en vrienden, ook eens lekker gaan eten kan me wel doen ontspannen. Wanneer ik me eens volledig wil uitleven, doe ik dit door te gaan sporten. Vooral lopen of gaan zwemmen zetten het verstand dan even volledig op nul. Zo kan ik er nadien weer volop tegenaan.