Lien Hooft

Mijn naam is Lien en sinds maart 2023 vervul ik met passie de rol van Office Manager binnen ons team. Al van kinds af aan wist ik dat mijn roeping in de verpleegkunde lag. Mijn carrière begon in het ziekenhuis, waar ik eerst op de spoedafdeling werkte en vervolgens op intensieve zorg. Vijf jaar geleden, na de geboorte van mijn zoontje, koos ik bewust voor de overstap naar thuisverpleging. Vier jaar lang werkte ik actief in het veld. De komst van mijn dochter een jaar geleden bracht mijn moederinstinct nog sterker naar voren.

Hoewel ik wist dat ik iets anders wilde in mijn leven, was ik zeer selectief in mijn keuze voor een nieuwe werkplek. Mijn eerdere succesvolle samenwerking met Tempus heeft mijn interesse in hun werkwijze versterkt. De kernwaarden van respect en empathie die Tempus hoog in het vaandel draagt, vormen voor mij ook de essentie van kwalitatieve thuiszorg.

Mijn dagen zijn divers en uitdagend, van het coördineren van nieuwe zorgaanvragen tot het fungeren als het eerste aanspreekpunt voor patiënten in geval van problemen. Mijn empathie en vermogen om met negativiteit om te gaan stellen me in staat om op een professionele en positieve manier met elke situatie om te gaan.

Als moeder van twee kinderen en partner van een hardwerkende echtgenoot waardeer ik de mogelijkheid om vanuit huis te werken, maar ik ben altijd bereid om bij te springen in de teams wanneer de situatie daarom vraagt. Het organiseren van fotoshoots voor onze social media en het eren van onze verpleegkundigen tijdens mijlpalen zoals verjaardagen, huwelijken of gewoon om hen in het zonnetje te zetten, is een van de hoogtepunten van mijn rol.

Geen enkele dag is hetzelfde, en ik omarm de onvoorspelbaarheid die mijn werk zo boeiend maakt. Het is een ware eer als mijn collega’s me liefkozend aanduiden als ‘ons Lien’. Deze vorm van genegenheid weerspiegelt het gevoel van geborgenheid en verbondenheid binnen ons team, iets wat ik koester en waardeer.

Het is nu mijn verantwoordelijkheid om dit topteam te ondersteunen en er voor hen te zijn. Ik ben trots om deel uit te maken van Tempus Thuisverpleging en ik kijk ernaar uit om samen met dit geweldige team de beste zorg te blijven bieden aan onze patiënten en onze verpleegkundigen te ondersteunen in hun waardevolle werk.