Laura De Groeve

Ik heb sedert 1/02/20 mijn diploma verpleegkundige op zak. Vol motivatie ben ik aan de slag gegaan bij Tempus thuisverpleging. Enkele kernwoorden die mij op het lijf zijn geschreven: goedlachs, flexibel, empathisch vermogen, communicatief sterk. Deze omschrijving kwam ook telkens terug aan bod doorheen mijn leertraject.

In mijn verpleegkundige zorgen staan persoonsgerichte zorg en het totale welzijn van de patiënt centraal. Dit doe ik met een grote empathie voor de zorgvrager, een luisterend oor te hebben en geduldig te zijn ondanks de hoge werkdruk die je als verpleegkundige kan ervaren. Doorheen mijn stages heb ik gemerkt dat een gevarieerde job echt een must is voor mij, iets wat ik absoluut terug vind binnen de thuisverpleging. Ik heb een bijzondere interesse in de geriatrische patiënt.