Kristien De Bock

Hallo, ik ben Kristien.

Ik begon als verpleegkundige op te Revalidatie in Beveren waar ik mijn rugzak goed gevuld heb met een goede basis. Ik leerde daar de knepen van het vak.. Omgaan met mensen met verschillende pathologieën zoals neurologische en orthopedische patiënten. Op 1 april 2020 begon ik aan een nieuwe uitdaging, de thuisverpleging. Je staat dichter bij de mensen, dat is wat de thuisverpleging uniek maakt.

Ik kom steeds met een lach binnen en dat vinden de mensen zeer waardevol. Ik probeer door mijn enthousiasme de mensen hun dag al goed te laten beginnen ‘smorgens. Tijdens je ronde kan je nog eens praten met de mensen. Wat ik aanschouw als zeer waardevol. Als verpleegkundige omvat je het hele pakket. Je observeert, bespreekt met de huisarts, overlegt met familie, Je werkt samen met collega’s. Je staat nooit echt alleen, want je kan steeds rekenen op de hulp van een collega met raad en daad. Verder ben ik fiere mama van 2 kinderen. Waar mijn vrije tijd ook veel naar toe gaat.

Goedlachse groetjes Kristien