fbpx

Farah Braeckman

Ik ben Farah, een gedreven en ambitieuze verpleegkundige uit het Waasland.


Elf jaar geleden startte ik mijn verpleegkundige opleiding bij Odisee Hogeschool in Sint-Niklaas. Ik studeerde af in het laatste jaar als sociaal verpleegkundige, en ving later mijn masteropleiding aan in Leuven.

Gepassioneerd door kwaliteitsvolle zorgverlening, hoop ik wetenschappelijk onderbouwde zorg te verlenen aan patiënten. Hierbij vind ik het belangrijk om het contact tussen mantelzorgers, artsen en externe partners te versterken, zodat de patiënt een geoptimaliseerde zorg krijgt op maat. Voor mij betekent dit dat wij nét iets verder kunnen gaan als verpleegkundige, om het leven van patiënten nog meer betekenis te kunnen geven.

Als regioverantwoordelijke en kwaliteitscoördinator sta ik garant voor een holistische aanpak, met respect voor de patiënt en zijn omgeving. Ik kies voor een diplomatische methodiek, waarbij steeds de beste oplossing wordt gezocht voor de patiënt.

Buiten het werk reis ik zeer graag, om daar dan ook te genieten van lekker eten en de mooie uitzichten. Daarenboven vind ik mijn plezier in het tennis, alsook interieurstyling.