Eliot Deforce

Hallo ik ben Eliot! Voor mijn stap naar de thuisverpleging heb ik eerst ervaring opgedaan in het ziekenhuis op de kritieke diensten Spoed, Intensieve zorgen, hartbewaking en Stroke Unit. Nadien heb ik ook even gewerkt als medisch vertegenwoordiger voor een farmaceutisch bedrijf. Ik ben een ambitieus verpleegkundige die expertise, kennis en kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Ik kan zeggen dat ik een zeer brede interesse heb. Van complexe technische zorgen, mantelzorg, psychiatrische zorg tot eenvoudige zorgen; mijn interesse zal steeds aanwezig zijn!

Mijn ambitie is om met Tempus Thuisverpleging steeds mee te innoveren met de huidige trends op verschillende domeinen. Dit binnen het verpleegkundig domein, op medisch domein, op technologisch vlak maar ook op het vlak van het creëren van een fantastische teamgeest! We are Tempus!

Wat ik zo uitdagend vind aan de thuisverpleging is dat we enerzijds mensen die permanent zorg nodig hebben zo lang mogelijk kunnen laten thuis wonen; en anderzijds mensen die tijdelijk zorg nodig hebben, zo snel mogelijk hun onafhankelijkheid kunnen teruggeven.

In mijn vrije tijd zal je me vaak in de lucht op een fiets terugvinden. Ik doe namelijk aan downhill en enduro mountainbike. Dit is een van de extreme disciplines binnen het mountainbiken welke ik beoefen in de Ardennen of andere bergachtige gebieden. Ook freeride skiën behoort tot een van mijn hobby’s…

Tot slot heb ik een grote liefde voor klassieke muziek, psychologie en literatuur.