Caroline Balloey

Hallo,

Ik ben Caroline, een zelfstandig thuisverpleegkundige die sinds 2017 werkt voor Tempus. Ik heb een passie voor de zorg en het welzijn van mijn patiënten, die ik elke dag met veel warmte en respect behandel.

Ik heb een ruime ervaring in de verpleegkunde, zowel in de thuiszorg als in verschillende ziekenhuizen en afdelingen, waaronder het universitair ziekenhuis van Antwerpen. Ik heb gewerkt op de afdelingen geriatrie, revalidatie en pneumologie en dat komt mij in de thuisverpleging zeker ten goede.

Ik werk graag voor Tempus omdat ze een innovatieve en kwaliteitsvolle dienstverlening bieden, waarbij de patiënt centraal staat en de verzorging op maat wordt aangepast. Ik hou van de vrijheid, zelfstandigheid en creativiteit die ik in mijn job kan uitoefenen. Ik vind het ook fijn om samen te werken met andere zorgverleners, zoals huisartsen, apothekers en kinesisten, om een optimale zorg te garanderen.

Naast en tijdens mijn werk ben ik een spring in het veld met het hart op de tong. Ik kan genieten van sporten, familiemomenten en het maken van mooie reizen.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en je te helpen met je zorgbehoeften.