Brett Van Ransbeeck

Ik ben een ambitieuze verpleegkundige met een hart voor mensen maar ook voor dieren. Ik heb 3 Zwitserse herders, 1 kat en enkele Aquaria. Daarnaast ben ik een fervent sporter en doe ik regelmatig mee aan obstacle runs. Recent werd ik papa van Oliver.

In de thuisverpleging merk ik dat we een groot verschil kunnen maken in het leven van onze patiënten. Mensen verdienen de beste zorg in hun thuisomgeving. Me hiervoor engageren is wat ons beroep zo speciaal maakt en waaruit ik enorm veel voldoening haal.

Deze job biedt een mooie balans tussen teamwerk en zelfstandigheid. Enerzijds de vrijheid van op de baan te zijn en anderzijds beroep te kunnen doen op collega’s die we regelmatig zien op vergaderingen en bijscholingen.

Als verpleegkundige vind ik het zeer belangrijk steeds goed gehumeurd over te komen en een glimlach op het gezicht van onze patiënten te brengen.