Anja Poriau

Hallo Anja 52 jaar maar voel mij nog steeds 25 

Mijn motto is positiviteit, begin de dag met een lach en alles wordt automatisch lichter, leuker en zoveel plezanter. Ooit, lang geleden afgestudeerd in communicatiemanagement en ongeveer 15 jaar gewerkt in verschillende bedrijven gaande van voorraadbeheerder/dispatcher tot assistent -warehousemanager. Tot ik 18 jaar geleden de stap gezet heb in de verpleegkunde en ik heb mij dit nog geen moment beklaagd.

Momenteel werk ik in het OLV ziekenhuis in Aalst, daar ben ik eerst op het operatiekwartier begonnen maar nu werk ik op de pijntherapie/ambulant OK. Ik heb gekozen voor thuisverpleging omdat ons werk op de pijntherapie heel technisch is en ik de totaalzorg van patiënten begon te missen. Ik probeer de mensen zoveel mogelijk comfort te geven zodat hun dag verder soepel verloopt. In de toekomst hoop ik mensen met financiële, sociale of familiale moeilijkheden  zoveel mogelijk te helpen.

Naast mijn werk doe ik nog vrijwilligerswerk voor CM, ik ben ook pottenbakker en tuinieren, wandelen in de natuur en fitness zijn mijn grootste bezigheden. Daarnaast reis ik veel, vooral naar Azië, een werelddeel waar wij westerlingen nog veel van kunnen leren, vooral naar respect toe naar ouderen, het zorg dragen voor de ouders, hechte gemeenschappen zijn spijtig genoeg verloren waarden in het huidige Europa.