Kiara Truyen

Ik ben Kiara, ik ben 30 jaar, ik ben afgestudeerd als psychiatrisch verpleegkundige. 

Voor mijn tewerkstelling bij tempus heb ik reeds 5 jaar ervaring in de thuisverpleging. Ik ben op latere leeftijd terug gaan studeren omdat ik heb ontdekt dat zorgen voor een ander, mijn passie is. De menselijke connectie die je opbouwt, het gevoel dat je iemand daadwerkelijk kunt helpen in moeilijke tijden, dat is wat mij drijft.

Wat mij zo aantrekt is het huiselijke gevoel en de goede band die wordt ontwikkeld tussen patiënt en verpleegkundigen. Dit ook, omdat het zo wordt mogelijk gemaakt, dat de patiënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. Ik koos voor dit vak omdat het draait om zorg, compassie en toewijding. Het is een beroep waarin je niet alleen je medische kennis en vaardigheden toepast, maar waarin je ook mensen steunt op momenten dat ze het het meest nodig hebben. Het menselijke aspect is voor mij het mooiste. 

Verder ben ik een ongelooflijke dierenvriend. Ik heb zelf 2 hondjes. Mijn hobby’s zijn gitaar spelen, hiken in de bergen en rondreizen. Ik hecht veel waarde aan mijn familie en dat gevoel zet ik verder in mijn job.