fbpx

Greet Foubert

Hallo, ik ben Greet.

Na een lange carrière in het ziekenhuis, had ik nood aan een nieuw verhaal. Ik heb me laten warm maken voor de thuisverpleging. Ik ben super enthousiast dat ik mij mag aansluiten bij het team Tempus.
Ik heb vooral gewerkt in het mobiele team in het ziekenhuis. Vanuit deze functie kwam ik op de meest drukke afdelingen terecht. Dus ik ben wel stressbestendig en heb een waaier van ervaring in verschillende pathologieën. Dit kan enkel een meerwaarde zijn voor in de thuiszorg. Mijn klinische observaties zijn sterk ontwikkeld. Ook heb ik een sterke intuïtie wat de behoeften en noden zijn van patiënten.

Dit heb ik ook verworven door echt goed te luisteren naar mensen. Alles begint met luisteren en er dan iets mee doen. Dat ben ik! Samen vinden we altijd wel een oplossing. Ik ben mama van 3 kinderen. Graag vertoef ik in mijn vrije tijd in de natuur; liefst ben ik aan zee. De ruimte van het strand en de blik op het water geven mij steeds een vrijheid in mijn hoofd en rust in mijn ziel. Gewoon zalig!