fbpx

Evelyn Verhoeyen

Hallo,
Ik ben Evelyn, zelfstandig verpleegkundige bij Tempus.

Mijn avontuur als verpleegkundige begon in een universitair ziekenhuis. Daar heb ik enkele jaren ervaring opgedaan voor ik als zelfstandige verpleegkundige bij Tempus aan de slag te ging. 

Je hoort mensen wel eens zeggen: ‘Ik ben verpleegkundige van beroep.’
Echter, verpleging is naast mijn beroep ook mijn passie. Het verlenen van kwalitatieve zorg, draag ik dan ook hoog in het vaandel. Voor mij staan u en uw naasten steeds centraal. Kwalitatieve zorg begint voor mij dan ook vanuit de holistische benadering van de patiënt. Enkel samen met u, kunnen we tot kwalitatieve zorg komen. 

Naast algemene verpleging, heb ik mij verder gespecialiseerd in pediatrische en neonatale zorg. Dus heeft u advies of hulp nodig bij de (aller)kleinsten onder ons, dan sta ik steeds paraat om u bij te staan en een hart onder de riem te steken. 

Verder kan ik u zeggen dat mijn interesses binnen de verpleging heel uiteenlopend zijn. Dit gaande van kleine zorgen tot de meest complexe zorgen.

Kortom: verpleegkundige Evelyn staat elke dag met veel enthousiasme, een glimlach en een luisterend oor voor u klaar. Hopelijk tot snel.