Thuiszorg Meerdonk – Verpleging op maat

Als u hulp in huis nodig heeft wilt u daarbij niet constant verschillende mensen over de vloer krijgen. Daarom werken wij bij onze thuishulp in Meerdonk met een klein team van lokale medewerkers. In de thuisverpleging zijn we elke dag bezig met tijd en werkdruk. Ook de zorgsector ontsnapt hier niet aan, dit dikwijls ten koste van de zorgvrager. Tempus wil de kwaliteit van zorg terug voorop zetten.

Verzorging en verpleging in Meerdonk

Bij thuisverpleging Meerdonk  staat u centraal zodat u zo lang mogelijk, in goede omstandigheden, thuis kan blijven wonen. Ook postoperatieve zorgen behandelen wij met grootste zorg, door onder meer contact te houden met uw behandelend arts en ons continu bij te scholen. Onze praktijk streeft naar een vast en voorspelbaar uur van verzorging, dat we samen met u op voorhand bepalen. Hierdoor zit u niet nodeloos te wachten op uw verpleging of thuiszorg.
Privacy en gemoedelijkheid zijn voor ons erg belangrijk. Onze wagens zijn niet bestickerd of herkenbaar. Indien gewenst dragen wij geen witte verpleegschort wanneer we bij u thuis komen. We streven naar maximum 3 verschillende zorgverleners per voordeur in de regio Kemzeke.

Tempus thuisverpleging Meerdonk biedt veel voordelen:

thuisverpleging Meerdonk U belt onze thuiszorg in Meerdonk: 0483/ 00 63 02

– We spreken een tijdstip af dat u het meest schikt. We proberen dit uur zo goed mogelijk
te respecteren. Telefonisch proberen we al na te gaan wat u eventueel nodig
heeft van materiaal.

– Een vaste verpleegkundige komt bij u langs en voert de nodige zorgen uit.

– We spreken een vast tijdstip af voor de volgende dagen. Wij zijn uw vertrouwenspersoon en we zijn
gebonden aan het beroepsgeheim. We maken geen onderscheid op basis van herkomst, geloofs- of filosofische overtuiging. Wij werken vanuit de visie van wederzijds respect en vertrouwen.

Thuiszorg en hulp op maat 7 op 7

Bovendien werken we snel en efficiënt door de modernste technieken te gebruiken. Daardoor kunnen we werken zonder wachtlijst. Bij Tempus thuisverpleging Meerdonk kunt u terecht voor betrouwbare thuiszorg en thuishulp op maat 7 op 7 .Want zorg heeft u nodig als u erom vraagt!

Verpleging of Hulp in huis in Meerdonk aanvragen

thuisverpleging meerdonk

Bent u op zoek naar goede en vertrouwde hulp in huis te Meerdonk? Bel: 0483/ 00 63 02 of stuur ons een mailtje: info@tempusverpleging.be  voor de vereiste thuiszorg. Hiervoor hoeft u alleen maar het contactformulier op deze website in te vullen. Wij nemen daarna contact met u op en maken een persoonlijk zorgplan.

Wij werken in de regio:

Sint-Niklaas, Nieuwkerken-Waas, Vrasene, Sint-Gillis-Waas, Sint-Pauwels, Kemzeke, Stekene, De Klinge, Meerdonk, Belsele, Puivelde, Waasmunster, Tielrode, Elversele.