Particuliere Thuiszorg Den Haag

Thuis blijven wonen op oudere leeftijd. Een heet hangijzer binnen de Nederlandse politiek. De overheid stimuleert ouderen zo lang mogelijk thuis te blijven wonen: deze stimulans is vooral ontstaan vanuit bezuinigingsoverwegingen. Er zijn weinig financiële middelen beschikbaar voor thuiszorg; de oudere cliënt dient over een stevige, door medici erkende, zorgvraag te beschikken wil men ervoor in aanmerking komen – zoals in de gemeente Den Haag op gebied van thuiszorg het geval is o.a. Voor bijkomende handelingen, die niet direct een medische urgentie bieden, dient de oudere zich te wenden tot mantelverzorgers, of particuliere thuiszorg. Particuliere thuiszorg kan ingezet worden vanuit een Persoonsgebonden Budget (het PGB) of vanuit eigen middelen.

Vacature’s in de thuiszorg

In de gemeente Den Haag (en omringende gemeenten, zoals Voorburg en Rijswijk) is zorgverlener Flexibel Zorg ID actief als particuliere thuiszorg verlener. Voor iedere hulpvraag is een passende oplossing op maat aanwezig.

Werknemers van Flexibel Zorg ID kenmerken zich o.a. door hun deskundige beroepshouding, medische kennis en vaardigheden, flexibele & positieve werkhouding en het werken vanuit een persoonlijke overtuiging. Herken jij jezelf hierin als professional en zoek je thuiszorg vacture’s in Den Haag, dan biedt Flexibel Zorg ID wellicht een mooie kans om aan de slag te gaan in jouw gemeente, of Voorburg en Rijswijk.